MCDONALD'S TILBURG CENTRUM

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 3492 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Tilburg Centrum. Meer weten? Ontdek meer

2 feb 2023 om 8:39 Eten is nooit bezorgd, was iets verkeerd gegaan en thuisbezorgd annuleerde daarom de hele bestelling zonder overleg.
1 feb 2023 om 19:17 Bestelling op tijd bezorgd. Helaas geen rietjes bij de twee milkshakes. Frietjes waren lauw.
1 feb 2023 om 19:07 Vergeten de helft en het was koud bestel nooit meer
31 jan 2023 om 21:23 Was lauw en het bezorgen erg veel Geld...hij krijgt wel een fooi van Ons..alles moeten doen op de gewone Fiets!
31 jan 2023 om 18:13 Dit filiaal is 10 minuten van mijn adres. Het eten was bijna koud.
30 jan 2023 om 13:29 2 uur gewacht gebeld werd gratis kipnuggets belooft kwam de bestelling aan helemaal koud geen ice tea geen saus en geen kipnuggets
30 jan 2023 om 8:46 Al een tijdje begint deze filiaal mij te irriteren. Ze werken slordig en je eten is gewoon koud bij bezorging. Bestellen is al behoorlijk duur geworden en dan krijg je ook nog eens kapot weinig friet Nee totaal niet tevreden!!!!
29 jan 2023 om 21:11 Miaaing food, cold as usual
29 jan 2023 om 20:16 Zo slecht zo erg nooit meer echt waar schandalig heb meer dan 2 uur gewacht en bezorger die niet eens in de lift durft te komen die ons 30 min liet wachten en uiteindelijk belde van ik heb lift fobi en het eten was super koud en gemorst onder drank
29 jan 2023 om 20:07 Het eten was helemaal koud geworden. Ik denk als dit vaker gebeurd ik niet meer bij de mac ga bestellen.
29 jan 2023 om 19:50 Eten was helaas koud
29 jan 2023 om 19:15 Waardeloos, eten was steenkoud