MCDONALD'S TILBURG CENTRUM

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 4456 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Tilburg Centrum. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 21:55 Wel redelijk snel bezorgd en netjes afgeleverd maar het eten half koud jammer helaas
23 feb 2024 om 18:51 5 artikelen besteld en al 1 artikel vergeten. Beetje treurig anno 2024 dat je als food keten niet eens een bestelling an 5 artikelen correct kunt leveren.
22 feb 2024 om 1:07 We bestelden frietjes, kipnuggets en een ijsje. Alles was koud. Voor het ijsje was dat niet zo erg. Maar de rest is niet lekker als het koud is,
21 feb 2024 om 21:46 Was koud
21 feb 2024 om 19:00 Ik vind als je voor 3 menu's 50 euro moet betalen, dat de frietbakjes vol moeten zijn, en niet maar voor de helft gevuld. De bestelling klopte ook niet, en was lauw. Erg jammer! De bezorging was wel optijd.
20 feb 2024 om 19:08 Redelijk we hadden koude friet
18 feb 2024 om 22:13 Koude en taaie friet en lauwe nuggets. Voelt alsof je de restjes hebt gekregen. Burger was wel goed
18 feb 2024 om 20:15 Took way too long for just a big mac
17 feb 2024 om 15:47 Levering in aangegeven tijdvak, alles was lekker warm en de frietjes niet slap maar nog crunchy
14 feb 2024 om 23:31 Ik was bang door de recensies dat het niet goed zou zijn, maar gelukkig viel alles mee. Wij zullen het vaker doen, hoewel ik 4 euro bezorgkosten wel veel vind.
14 feb 2024 om 18:02 let op bij de drink , vaker besteld en komt elke keer de helfte aan en tasje helemaal nat en vol
8 feb 2024 om 19:44 Eten besteld voor 17.30 uur. Volgende de bon eten klaar om 17.10. Daadwerkelijk bezorgd om 17.45 uur. Sael van de zak zat er niet meer op, dus er was in de zak gekeken. Burgers waren lauw en friet was koud